X-kopen, alle premiums op een rij!

Bij XKopen vindt u elk premium en artikel dat u nodig heeft voor een promotionele actie. Van gadget tot keukengerei, van themaproduct tot seizoenartikel. Het is ons streven om de beste kwaliteit te bieden voor de laagste prijs. Onze producten excelleren in vormgeving en zijn beschikbaar in vrijwel elke kleur met elke bedrukking.

Staat je product er niet tussen? Niet getreurd, onze catalogus wordt voortdurend aangepast en uitgebreid, stuur ons een bericht over het product dat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag.

XKopen is een onderdeel van Gotcha Promotions. Gotcha! blinkt uit in het bieden van creatieve en effectieve marketing oplossingen. XKopen vormt Gotcha’s virtuele productcatalogus als het gaat om premiums en giveaways die ingezet kunnen worden tijdens campagnes.

4 Garanties

Prijs Garantie

We garanderen de laagste prijs in Nederland. Elders goedkoper? Dan passen wij de prijs aan.

 Kwaliteit

We leveren uitsluitend kwaliteitsproducten die getest zijn volgens Europese regelgeving.

Betrouwbaarheid

X-kopen.nl is onderdeel van Gotcha! al 15 jaar actief binnen de promotionele producten branche.

 Branche Vereniging EU

X-kopen.nl is onder vermelding van Gotcha! lid van de Europese branche vereniging Promotional Product Service Institute.

Complete verzorging van uw campagne, van concept tot klantenservice

Aanvraag

Ons werkproces begint bij een aanvraag. Ben je opzoek naar een passend artikel voor een actie dan ben je bij XKopen aan het goede adres. Stuur ons via het formulier of de mail zoveel mogelijk informatie op over het product dat je wilt inzetten denk aan de kleur, soort bedrukking en vooral het aantal. Wij gaan dan voor je aan de slag en komen terug met een passend aanbod.

Ontwerp

Soms komt het voor dat je een speciaal ontworpen product wilt inzetten. In dat geval gaan we na je aanvraag onze ontwerpstudio aan het werk zetten om jouw custom product vorm te geven. Als je voor een standaard product kiest, dan maakt onze ontwerpstudio een voorbeeld van hoe het product er gaat uitzien met de bedrukking die jij hebt aangevraagd.

Aanbod

Als je aanvraag en ontwerp klaar zijn, krijg je van ons een offerte op maat. Hierin staan alle specificaties van je aanvraag. Onze offertes zijn dertig dagen geldig, na deze periode zal het aanbod moeten worden herzien om te controleren of alles nog up-to-date is.

Productie

Je order wordt geproduceerd nadat er een orderbevestiging is ontvangen. Wij starten het productieproces en je krijgt hier regelmatig updates van.

Levering

Als productie is afgerond zijn er verschillende leveringsopties. Afhankelijk van gewenste levertijd, budget en grootte van een order worden goederen verscheept via lucht- of zeevracht. Standaard worden goederen in één levering op één adres in de BeNeLux geleverd, dit zit bij ons aanbod inbegrepen. Als je uitgebreidere distributiewensen hebt kun je die altijd kenbaar maken en dan kunnen wij laten weten wat we voor je kunnen betekenen.

Service

Op sommige van onze producten, zoals elektronica, zit standaard garantie. We bieden daarom voor deze producten ook een klantenservice die je eventuele eindconsument ondersteunt bij vragen en problemen.

Over Gotcha! Promotions

Onze missie

Het bieden van marketing oplossingen die uitblinken in effectiviteit en creativiteit. Gotcha is al meer dan 22 jaar actief in actiemarketing, sales promotions, merchandising en online marketing. In deze competitieve markt onderscheiden wij ons door onze uitmuntende service aan onze klanten en hun consumenten.

Gotcha! beschikt over een eigen ontwerpstudio, verleent internetdiensten, is expert in rechtstreeks inkopen in het Verre Oosten, biedt logistieke oplossingen en een ervaren klantenservice. De integratie van deze verschillende disciplines maakt ons een one-stop-shop en dit leidt tot efficiënte samenwerkingen die zijn vruchten afwerpen.

Op zoek naar een marketing oplossing die uitblinkt?

Vind gemakkelijk je artikel...