Wat is XKopen? 20 nov 2017

Welkom op de nieuwe Xkopen website. Xkopen is al jarenlang een onderdeel van Gotcha en was toe aan een nieuw jasje. Je kunt Xkopen zien als de virtuele productcatalogus die wij hebben voor giveaways en premiums. Ben je dus op zoek naar een leuk item voor een campagne, actie of ander soort promotie? Dan ben je hier aan het goede adres!

Je kunt op verschillende manieren zoeken naar het item dat ideaal is voor jou. Ben je opzoek naar een specifiek product dan kun je dit gewoon invoeren in de zoekbalk. Heb je een thema of industrie in gedachten maar weet je nog niet precies wat je wilt, dan kun je zoeken op categorie. Heb je een bepaald budget per product te besteden, dan is dit ook een optie om op te zoeken. Zo weet je zeker dat het product altijd past bij je budget of het thema dat je in gedachten hebt. 

Op dit moment is de nieuwe versie van Xkopen nog splinternieuw en zijn we nog hard aan het werk om alle details op orde te krijgen. Ondertussen kun je wel gewoon zorgeloos rondkijken en 
Heb je eigenlijk een ander ontwerp van een bepaald product in gedachten? Dat is geen probleem. Er zijn veel opties qua ontwerp in vorm en grootte beschikbaar, stuur ons een berichtje over het product in kwestie en er wordt een op maat gemaakte reactie voor je klaargemaakt. 
Als je product er helemaal niet tussen staat, hoef je zeker niet te paniekeren. Onze catalogus wordt continue aangepast en uitgebreid op basis van aanvragen en populariteit. Als je contact met ons zoekt, kunnen we altijd na gaan wat er voor je is te realiseren. 

Daarnaast specialiseren we ons in het op maat produceren van promotionele artikelen, een geheel custom ontwerp is dus ook een optie. Neem contact op voor meer informatie. Beschrijf in je aanvraag zo goed mogelijk wat je wilt, geef hierbij ook een aantal en budget aan zodat er een realistisch aanbod kan worden gemaakt.